* * * K R O N I K A * * *
únor 2000

Soustředění v Pršticích

Ve dnech 11. - 13. února se konalo v Pršticích u Brna letos naše první soustředění. Zúčastnili se ho členové STM jižní Morava, ale i ostatní zájemci z oddílů Taekwon-do club Brno a Koguryo Třebíč, v celkovém počtu asi 40 taekwondistů. Vše probíhalo pod taktovkou hlavního brněnského trenéra Libora Macháně (II. dan).

Náplní celého soustředění byl kromě cvičení i nácvik ukázky na BUDOSHOW. Hned v pátek se konaly ještě dva řízené tréninky. Druhý den začal rozcvičkou a snídaní. Už v 9 hodin byl začátek více než dvouhodinového tréninku, který na nás zanechal následky až do konce soustředění. Jeli jsme totiž naše oblíbené sprinty a techniku kopů. Po obědě jsme si dopřáli zaslouženého odpočinku. Odpolední trénink začal ve tři hodiny a proběhl ve znamení nácviku na BUDOSHOW, ostatní byli rozděleni na dvě skupiny podle technických stupňů a věnovali se procvičováním tulů a řízených bojů.
Neděle začala třebíčskou rozcvičkou a po snídani nás čekal poslední trénink, na němž nižší technické stupně procvičovaly základní techniky a kopy a ti největší siláci dostali od Libora jako dárek na rozloučenou pěknou zabíračku. Odpoledne jsme se sbalili a po třetí hodině zamířili domů. Všem se nám na soustředění líbilo a už se těšíme na další.

(FOTOALBUM)

Kronika 2000
Páskování


Seznam
[CNW:Counter]
(od 04/2000)
Centrum
Optimalizováno pro MS Internet Explorer 4.0 a vyšší, 800x600 high colorTOPlist