* * * K R O N I K A * * *
březen 2004

Soustředění v Pršticích - nováčci
27.-28.3.2004

O víkendu 27.-28.3.2004 bylo pro "nováčky" připraveno soustředění, na kterém měli možnost se dostat o kus dále na cestě Taekwondem. Zúčastnili se také někteří pokročilejší - viz. foto.
V sobotu 27.března jsme měli sraz v 9.45 na obvyklém místě - před Janáčkovým divadlem. Na první pohled nás krátce před odjezdem byla jen hrstka, všichni však nakonec dorazili včas a mohlo se vyrazit. Cesta byla mokrá, místy suchá, trvala asi půl hodiny. Po příjezdu jsme měli chvilku na vybalení a hurá na první trénink.
Kolem půl jedné byl oběd a hoďka odpočinku. Od půl druhé se začali bílí pásci pomalu trousit do tělocvičny a od dvou do 4 začala první zatěžkávací zkouška. Motto soustředění bylo: 100x sadzu tirugi, maki. Vše se začalo pořádně rozjíždět… techniky, matsogi… většina se pořádně zapotila… Následovala krátká pauza, ale den zdaleka ještě nekončil - dokonce i do večeře bylo ještě dost času. Nižší pásky jeli tuly a ten zbytek od 7. kupu až po I.Dan (to je aspoň rozmezí) jel wirok (chvílemi to tak dokonce vypadalo). Na večeři bylo rizoto. Po večeři už byla většina unavená a tak se jela sebeobrana, sami se můžete přesvědčit, fotoalbum je plné super fotek. Na závěr se oslavili narozeniny a šlo se do hajan. Teda plnoletí šli na "smažáka" a my jsme zůstali bez dozoru. Jak se říká: "Kocour není doma, myši mají rej." V noci se měnil čas na letní a tak se čas pro odpočinek ještě o hodinu zkrátil.
Ráno bylo stejný, nesváteční a ta hodina spánku nás ještě víc unavila (to neplatilo pro všechny). Po snídani jsme se vrhli na pořádnou zabíračku, samozřejmě jsme se nevyhnuli ani kruhovému tréninku, ale náboru to nestačilo, tak se začali učit Chon-Ji tul. Po obědě bylo naplánováno páskování dalších adeptů a většině z nich se to úspěšně povedlo. No a kdo by to byl čekal… následovala pyramida. Většina jela od 25, pár jedinců od 30 a DAVID jel od 40. Jo a sami vidíte (na závěrečné fotce), že jsme všichni přežili. Takže možná se už budu opakovat, ale DÍK LIBORE. A všem ostatním, bylo to bezva.


Top Creators Team

(FOTOALBUM)




Seznam
[CNW:Counter]
(od 04/2000)
Centrum
Optimalizováno pro MS Internet Explorer 4.0 a vyšší, 800x600 high colorTOPlist